top of page
Royalty Free Image Download Template (3).png
menu_white_24dp.png

I Would Take A Bullet For Music

Public·9 members

John Ayers
John Ayers

Pizza Xəmiri Necə Hazırlanır? - Kolay və Lezzetli Pizza Xəmiri Resepti

Dissolve the yeast in warm water. Mix in the other ingredients and knead the dough until it is springy. Let it rise under a dish towel. Roll out the dough until it is the size of the baking tray or make two round pizza bases. Place onto a baking sheet.

Aranızda heç pizza xoşlamayan var? Şəxsən mən pizza sevərlər dəstəsinə daxiləm. Amma hər pizzanı da xoşlamıram. Mənim üçün əsl pizza nazik xəmirli pizzadır, necə deyərlər, əsl İtalyan pizzası kimi. Pizzanın xəmiri yaxşı deyilsə, üzərinə nə qoyursan qoy, pizzanın dadı istədiyin kimi olmur ki, olmur.

pizza reseptleri

DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlin.us%2F2unEbx&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3p3ZMruWyHKRs2-pgH1CIO

İndiyənə kimi düzəltdiyim pizza xəmirlərindən ən çox xoşuma gələniylə sizinlə bu gün paylaşacağam. Bu pizzanın üzərinə istədiyinizi qoya bilərsəniz, bir şərtlə ki, doldurmayasınız, çünki bu pizzanın xəmiri çox incədir, ağırlığa tab gətirməyə bilər.

Bloqçu dostum Mehin məndən səhər yeməklərinin reseptlərini yazmağı xahiş etmişdi, mən də ona söz vermişdim ki, bu yaxınlarda bir şey yazacağam. Yazdığım isə bugünkü pizzadır. Deyəcəksiniz ki, pizza hara, səhər yeməyi hara. Məsələ burasındadır ki, pizzanın xəmiriylə təkcə pizza deyil, başqa ləzzətli yeməklər də bişirmək olar. Məsəl üçün, əgər vaxtınız azdırsa, xəmiri soyuducudan çıxardıb üzərinə bir az holland pendiri qoyun və fırında 5 dəqıqə bişirin. Olacaq ləzzətli pendirli lavaş. Bu da sizə səhər yeməyi. Asan ve ləziz. Təxəyyül gücünüzdən istifadə edin:)

Dadlı pizza reseptləri

Pizza xəmiri necə hazırlanır

Tavada pizza resepti

Badımcan pizzası resepti

Kabak pizza resepti

Toyuqlu pizza resepti

Mosarella pendirli pizza resepti

Edamer pendirli bibərli göbələkli pizza resepti

Sobada file pizza resepti

Simit pizza resepti

Qozlu, portağallı, kakaolu qabardıqca qabaran sulu keks resepti

Pendirli lavaş resepti

İtalyan mətbəxi pizza reseptləri

Quru yeməklər pizza reseptləri

Ət yeməkləri pizza reseptləri

Balıq yeməkləri pizza reseptləri

Şorbalar pizza reseptləri

Dolmalar pizza reseptləri

Kabablar pizza reseptləri

Aş - Plov pizza reseptləri

Tərəvəzlilər pizza reseptləri

Pəhriz yeməkləri pizza reseptləri

Uşaq yeməkləri pizza reseptləri

Souslar pizza reseptləri

Qəlyanaltılar pizza reseptləri

Salatlar pizza reseptləri

Xəmir işləri pizza reseptləri

Makaron yeməkləri pizza reseptləri

Şirniyyat Reseptləri pizza reseptləri

Tort reseptləri pizza reseptləri

Piroq və Keks reseptləri pizza reseptləri

Peçenye reseptləri pizza reseptləri

Şirniyyat Reseptlari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Reseplari - Şirniyyat Reseplari Pizza Re.

Mehin, duz deyirsen, pendirli-gobelelkli pizza en lezzetlisidir. BUrda pizza yerlerine gedende men ozum ucun elesini sifaris edirem:) Bu pizzani bisirende evde toyuq etim yox idi, toyuq sosisi var idi, onu istifade eledim, yaghsiz sosis idi, pis alinmadi. Belelikle saxta usullardan istifade etmis oldum:)

Salam Feridecim.. Bu gün bizim evde bişen döner, pide, lahmacun türü yemek günümüz idi.. Men de pizzanı denemek istedim. Her kesin özüne göre bir pizza xemiri vardır. Seher oyandım, hemen bu pizzanı deneyim dedim.. Xemiri hazırladım, soyuducuya qoydum, indi de sobadadır, pizzam bişir ? baxaq nece olacaq..

Salam Feride.Seni urekden tebrik edirem .ELADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.Men de pizzani ela pishirirem.Evvelce nazik xemir hazirlayiram.sonra ketkup,lay-lay dogranmish pomidor,bir qat holland pendiri,sonra gobelek elave edirem,sosiska,toyuqun ag etin xirda-xirda dogruyub ustune yayiram ve sonda ikinci qat holland pendirin elave edib microdalgaya atiram.NUSH OLSUN.Ela pizza novu bilirsense mene gonder.gozleyeceyem.

RESHAD: Nar salatini beyendiyine sevindim. Cox sevdiyim salatlardan biridir. Pizza novune geldikde ise, men improvizasiya edirem hemise, yani soyuducuda ne varse elave edirem:) Bu gunler pizza bisirsem sene improvizaisiyalarimin reseptini gondererem:) Bir de ki, duz deyirsen, buranin vaxti ile Azerbaycan vaxti arasinda duz 12 saat ferq var.

ESMANUR: AYY, cox sevindim pizzani beyendiyine gore. Nush olsun, dostum. Mence de bu xemir resepti cox pratikdir. Dondurucumda bri neche kundesi qalib, gerek cixardim bisirim bu gunler. Yaxsi yadima saldim:) Tebriklerine gore cox sagh ol, men de seni aileni bayram munasibetile tebrik edirem, neche bele bayramlara!

TUNZALE: Cox sagh olun bloquma qonaq oldughunuza gore. Azerbaycanda sosisli pizzadan basqa niye pizza yoxdur ki? Men Bakida olanda oranin kafelerinde sosisli pizzada basqa da pizza yemisem. Bu reseptde ise sosisden basqa toyuq da istifade ede bilersiniz. Sosis olsa da olar olmasa da, sadece terevez olsa da lezzetli olar.

size deyim 1 nece pizza resepti;yegin ki bilirsiz butun pizzalara tamat sos,galland pendiri girir.demeye ehdiyac yoxdur.1)mal eti gizardilmis,uzun dogranmis sogan,uzun dogranmis biber,3-4dilim pamidor. 2)toyugun dos eti,yerfindigi,sogan,sarikok. 3)sumuksuz balig konserva,sogan burda kabab pizzasi da var amma men onu size nece basa salim ki o donerkimidir kesib hazir pizzaya älavä edirlär.sogan pamidor vässalam.basga 1 isteyiniz varsa sizi memnuniyyetle dinlemeye haziram.amma sizden 1 xahis ede bilerem?biz burda 90 ädäd yumurtanin agini atirig ägär mälumatin varsa här hänsi bir yerdern mene yazin men yumurta agindan ne kimi sirniyyatlar ede bilerem?bezeden basga onu biliäm.ok sagligla gal sözum bu geder.Isvecden salamlar dogme Yurda.

Yumurtanin agi olan reseptlere geldikde ise, tekce yumurta aghi islenen shirniyyat resepti bilmirem (beze ve ona benzer sirniyyatlardan basqa). amma hem aghi hem sarisi olan sirniiyyat reseptlerim var. bloqa yavas yavas yerlesdireceyem.

Feride xanim salam.Pizzanı bişirdim,dadli idi,amma xemiri çox nazik olduğundan quru kimi oldu.Olmazmi o xəmirden 2 künde edek?Zebra tortunu da bişirdim,çox dadli çixdi,amma mende ki qabin diametri sizdediyiniz kimi olmadiğindan çox şişmedi.Tesekkür edirem.Yeni reseptlerinizi gözleyirem.

Xoş günlər Fəridə xanım.Adətən uşaqlar dondurmanı çox sevirlər.Elə böyüklərdə.Məgər dondurmadan imtina etmək olar?Mən də dondurma sevənlərdənəm.Yaz,yay,payız,qış fərq etməz hər zaman böyük məmnuniyyətlə dondurmanı dadıram.Hələ şokaladlı dondurmanı demirəm.Fəridə xanım yəqin bildiz ki,sizdən nə xaiş edəcəm.Lütfən dondurmanın tərifini blogunuza yerləşdirin.Vallah siz yemək təriflərin ətraflı və izahlı şəkildə verməsəydiniz məndə bu qədər sizdən rica etməzdim.Fəridə xanım blogunuzdakı pizza İtalyan pizzasıdırmı?Çox ləzizdir.Mən bişirməsəmdə xalam bişirdi.Əlbətdə tərifin sizdən aldım.Dadı damağımızda qaldı.Xoş arzularla. Zülfiyyə.

Salam Ferida.Necesiz?Dünen piccani biwirdim ve qaynanamgile apardim.Inanin ele xowladilarki terif terifin dalinca:))). Cooooox sagol canim menim. Söz vermiwem daha yemeklerimi sizin reseptlerinizle hazirlayacam.Tez tez yenilikler gözleyirem sizden.Öpürem:-*

Salam Feride xanim.ooooooooooooooo pizza superdi. Bisirmeye ceht edurem.amma sualim var xemiri elemisem soyuducuya qoymusam.butun punktlari bawa dusdum amma 1 puntk qaranliq qaldi odaki budu ki, pizzanin ustun ne zaman elave edim.o zaman ki, pissani 23-30smde yayib duxovkaya qoyanda? Evvelceden tewekkurler komeye gore.inaniram ki alinicey.cunku 1-ci defedi.obi4ni xec ne bacarmiram gorek bunu nece baciricem.

FERIDE: Coooox sagol canim. bawa duwdum. sabah mutleq biwirirem. oz zehmetimizle biwirdiyimiz butun yemekler hetta fastfoodlar mence hazir aldiqlarimizdan dadli olur. Allah canini sag elesin, bizimle bu gozel reseptleri boluwursen. Allah amaninda.helelik

Salam Feride. inan ki men soz tapa bilmirem. pizza super alindi. hami terifledi.esl men isteyen pizzadir. duzdur 1ci defeydi deye biraz cetinlik cekdim ama netice gozel alindi. coooox sagol canim. Allah komeyin olsun

salam Feride xanim.Adim Turkandir.Bakida yasayiram.Ilk defe olaraq saytiniza daxil oluram.Size ugurlar arzu edirem.Mutleq bu pizzadan bisirecem.Eminem ki leziz olacaq.Heyatiniz tortlariniz kimi sirin olsun.

Feride xanim Allah sizden razi olsun. Bu gun ilk defe idi ki sizin saytla tanis olurdum, cox beyendim. Bele bir saytin varligi meni cox sevindirdi. Size bu isde ugurlar arzu ederek sizden bir ricam olacaq. Cox xahis edirem mumkunse turk boreyinin reseptini, ve dahada mumkunse cesitli borek reseptlerini veresiz. Opurem Allah amaninda.

salamlar.men araniza yeni qatilmisam.pizzinin xemiri mutleqdirmi ki xaladelnikde qalsin?mene ele resept lazimdir ki xemir de hazir olan kimi bishsin,men dunun pizza bisirmisdim.amma xemiri cox nazik ve xirt-xirt cixdi.men yumusaq cixan xemir laimdir.komeklik etseniz ela olardi

salam feride xanım men pizzani xemir elediyim gün bişirirem .xemire smetan , yumurta ,yağ, un, maya qatıram. hem yumuşaq,hem de dadlı alınır.bu daha tez alınır.sizin dediyiniz resepti ilə hazırlayacam .maraqlıdır.

SALAMLAR.olmaz ki soyuducuya qoymayaq xemiri.hem de burda qarisiqdi .ele olsun ki hec olmasa bir nece saata hazir olsun daha gun serf etmeyek ele bir pizza resepti var?pizzani cox xoslayiram hem de tez hazirlamaq isteyirem.evvelceden tesekkurler.

Feride xanim,resept uchun teshekkurler,choxdandir ki,esl pizza xemiri axtarirdim,mutleq bishirecem.Bu arada ,burda reseptini yerleshdirdiyiniz kokeleri bishirdim,xemiri prosto skazka,adamin agzinda eriyirdi,yedikce ureyimde sizi alqishlayirdim.

Feride xanim bu pizza xemiri hem asand geldi hem daha ekonomik Demek olarki son gunlerde 5 defe pizza bisirmisem yoldasim cox sevir herzaman disarda yeyirdik birde evde yapalim dedik:)))) O qeder erzaq gedir ki icine iflas ettim hemde cox yoruluram amma bu xemiri bugun yoguraram sabah ustune malzemesini qoyub bisirerem Amma eger isterseniz menim bisirdiyim pizzanin tarifinide vere bilerem

Feride xanim, bu resepti yoxladim, eladir. Size mektub da yazdim, cavab vermediz. Sualim xemiri isti liste qoymaq lazimdir, ya soyuq? Soyuq liste qoyanda yapishir. taxta ustde hazirlayib, sonra isti liste qoyanda ise pizza dagilr.

Gulya,bu reseptə əsasən 6 ədəd xəmiri nazik olan pizza hazırlamaq olar. Ona görə də kündələrin sayı 6-dır. Əgər pizzanın xəmirini bir qədər qalın etmək istəsəniz 5 kündəyə ayıra bilərsiz.

Salam Feride xanim ve Guler xanim.Teshekkurler cavab yazdiginiz ucun.Men bu xemiri hazirladim,cox yumshaq ve gozel alindi cox sag olun.Amma bu xemirden pizza deyil lahmacun hazirladim,oz fantaziyama gore:) Sizin saytda lahmacunun da reseptini gormek isterdim,onceden teshekkurler..Sag olun,Allaha emanet olun

Günortaniz xeyir Feridə xanim mən pizzani sizin reseptlə hazirlayiramm.evdə qizlarim Mehin və FİDAN çox sevirlər.27 yaşim var müəlliməyəm yemək hazirlamaği siz mənə öyrətdiniz sağ olun !

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page